четвер, 24 серпня 2023 р.

Миті історії української незалежності

                                              

               День Незалежності України – це одне з найважливіших свят для українців. Це свято особливе, як унікальні ті події, що відбувалися у 1991 році. У цьому році нашій прекрасній, волелюбній, незалежній державі виповнюється 32 рік. Напевно, зараз у кожного з нас одна спільна мрія - мир на нашій рідній землі. 

     День Незалежності  - це знакова подія для всіх українців, адже наша країна хоч і молода, але з багатовіковою історією.Долаючи надзвичайно багато викликів на своєму шляху, Україна відстояла свободу та європейський  вибір революціями, а нині захищає суверенітет та територіальну цілісність від російського агресора. Ми віримо, перемога буде за нами, як проростає квітка з маленької насінини, як проросла наша незалежність із великого прагнення українців до волі.

      Історія здобуття Україною незалежності надзвичайно складна та довга і знати її – це наш обов’язок. З цією метою   в бібліотеці  до уваги користувачів оформлено книжково-ілюстративну виставку «Миті історії української незалежності», на якій  експонуються цікаві сучасні книги й статті з історії нашої держави, авторські книги про хронологічний розвиток подій, інформації про історичних постатей, які відіграли значну роль на шляху здобуття незалежності України, а також спільно з клубом проведено поетичні читання "Хай хранить тебе Бог, Україно, ще на тисячі зоряних літ."



            Сердечно вітаємо з найголовнішим святом – Днем Незалежності України! Цей день наповнений гордістю за нашу країну, її історію та досягнення. Нехай наша незламна духом нація процвітає і росте, а майбутнє будується на принципах свободи, демократії та миру. Слава Україні!

                                           



Немає коментарів:

Дописати коментар