вівторок, 1 серпня 2023 р.

Мандруємо казковим світом

       Казка – це глибока і мудра книга життя. Казка - це неймовірна історія, що завжди асоціюється з дитинством. Це – невмируще джерело прекрасного. Саме в казці трапляється таке, про що ми й мріяти не могли. Вона занурює кожного у свій вигаданий, але такий реальний для кожного світ…Казка виникла в сиву давнину і є одним із найпоширеніших жанрів усної народної творчості. У казках відображені погляди на речі, ставлення до людських цінностей, висока духовність та глибока мудрість народу, що формувались упродовж багатьох поколінь.

   Казки справляють на дітей глибоке емоційне враження, збагачують їхню мову, пробуджують духовні сили.   Сьогодні клуб та бібліотека для   користувачів дітей провели вікторину  " У казки на гостинах", а також   до їхньої уваги  була  представлена книжкова виставка " Мандруємо казковим світом”, де читачі змогли ознайомитись з цікавими книгами та поринути у світ казок. 

                                    


     Казки дарують нам відчуття дива і спокою. Тому добре б, щонайменше, раз у день, відволіктися від метушливої реальності й зануритися в чарівний світ казки. Читайте казки! 

   Вони надихають на гарні вчинки та хороші думки. «Добрі казки» навчають любові та доброго ставлення до навколишнього середовища.




Немає коментарів:

Дописати коментар