пʼятницю, 7 травня 2021 р.

Усе бере від матері початок

      У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, коли травами і квітами замаїться земля, теплий весняний вітер приносить до нас Свято Матері. Найпрекрасніше слово на землі - МАМА! Це перше слово, яке вимовляє людина і воно звучить на всіх мовах світу однаково ніжно! У мами найдобріші і ласкаві руки, вони все вміють. У мами найвірніше і чуйне серце - в ньому ніколи не гасне любов, воно ні до чого не залишається байдужим. І скільки б не було нам років - п'ять чи п'ятдесят, - нам завжди потрібна мати, її ласка, її погляд. І чим більше наша любов до матері, тим радісніше і світліше життя. День матері – це найкраща можливість нагадати мамі, як сильно ми любимо і цінуємо її..

     В бібліотеці організована книжково-ілюстративна виставка - присвята: "Усе бере від матері початок». Література з виставки вас порадує творами українських , зарубіжних авторів та творами наших земляків. 

      Від усієї душі вітаємо дорогих мам зі святом.  Хай світлом і добром відгукуються у душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість! 

     Здоров’я всім мамам на довгі літа!



Немає коментарів:

Дописати коментар