вівторок, 31 травня 2022 р.

Щасливого дитинства та ласкавої долі всім діточкам!

           

      1 червня - Міжнародний день захисту дітей та Всесвітній день батьків.   Перше свято засновано у листопаді 1949 року рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок і відзначається щорічно 1 червня. 

  Друге свято Всесвітній день батьків - Організація Об’єднаних Націй проголосила, щоб оцінити всіх батьків у всіх куточках світу за їх самовіддану відданість дітям та їхню жертву на все життя задля виховання цих відносин.

   Вперше День захисту дітей був проведений в 1950 році в 51 країні світу (в Україні День захисту дітей святкується з 1998 року.). ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним із пріоритетних напрямків своєї діяльності.

   Міжнародний день захисту дітей відзначається щорічно більш ніж у 30 країнах світу.

  Це не тільки галасливі та веселі святкування дітвори, але й нагадування суспільству про необхідність дотримання і пошани прав дитини, як необхідної умови для формування гуманного і благополучного суспільства.

Вітаємо вас, дорогі наші діти і шановні батьки зі святом! 

Бажаємо вам міцного здоров‘я та родинного щастя!

А як бути щасливим щодня? Дізнаєтеся з добірки книжок,  представлених на тематичній викладці літератури"Щасливого дитинства та ласкавої долі всім діточкам!"


Немає коментарів:

Дописати коментар