вівторок, 5 січня 2021 р.

Хай Новий рік, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові...

    

                                        

      З нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають на новорічно-різдвяні свята і дорослі і малі. Адже це, мабуть, найчарівніший час року, коли люди поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку.

    Всі намагаються зробити свято веселим і безтурботним, саме з такою метою і була організована в бібліотеці яскрава  виставка-інсталяція «Хай Новий рік, Різдво Христове,  вам подарують дні казкові!». На виставці представлена література , що розповідає про історію новорічної ялинки, про традиції, звичаї, обряди зимових свят, а також чарівні, захоплюючі новорічні твори, які піднімуть настрій і зроблять зимові  свята незабутніми.

Це  також чудова можливість познайомитися з традиціями святкування зимових свят. У нас ви зможете поповнити скарбничку своїх знань цікавими ідеями і знайти щось нове: як святкували Новорічні свята українці в минулому, тексти колядок, щедрівок.

     Колектив бібліотеки вітає своїх користувачів з Новим роком і Різдвом Христовим! Бажаємо всім міцного здоров`я, щастя та благополуччя. Хай Різдвяні свята проходять в українських домівках весело та з любов`ю!




























Немає коментарів:

Дописати коментар