четвер, 7 березня 2024 р.

Книги з жіночим ім'ям

                                                

                                                                                                   «Випадкова зустріч із книгою може                                                                                                            назавжди змінити долю людини»

                                                                                                                                         Марсель Прево 

             Свято 8 березня щорічно відзначають у світі як день боротьби за права жінок і міжнародний мир. До цього свята бібліотека  підготувала  цікаву книжкову виставку – знайомство « Книги з жіночим ім`ям». Письменники доволі часто називають свої книжки іменами головних героїв чи героїнь. У таких випадках знайомство з книгою починається навіть не з першої сторінки, а з її обкладинки. Бібліотека вибрала для вас підбірку книг, у назвах яких фігурують жіночі імена, а вже з якою із них познайомитись ближче – обирайте самі…

          На вас чекають  також книги, написані жінками-письменницями. Це відомі усьому світові авторки, чиї романи читають, екранізують та вивчають. Цілком очевидним є те, що ці твори пронизані справжньою любов’ю до жінки, яка може бути слабкою і сильною, доброю і чуйною, ніжною та привабливою.

        Завітайте до нашої бібліотеки    та пориньте у світ романтики та любові разом із героями книжок,   представленими на виставці. 




Немає коментарів:

Дописати коментар