вівторок, 2 січня 2024 р.

Символ української нації



    1 січня минуло  115 років з дня народження провідника ОУН Степана Бандери. Його ім’я вже давно стало символом жертовної боротьби за свободу української нації. Степан Бандера - видатна постать XX століття, людина-легенда, ім’я якої увійшло до історії українського народу, як невмирущий світлий Символ України.

       Вшановуючи пам`ять цього видатного політичного діяча у бібліотеці відбувся інформаційно - історичний екскурс «Степан Бандера – борець за Незалежність України» .

     Степан Бандера... Хто він? Ким був? Що стверджував? Що спонукало його до боротьби? Про несправедливі звинувачення? В ім'я чого пішов у Вічність? На ці та інші питання шановні користувачі, ви можете дізнатися переглянувши тематичну виставку - персоналію  "Символ української нації".


       Література, представлена на книжковій виставці висвітлює життєвий та героїчний шлях борця за волю і незалежність України, Степана Бандери, його значний особистий внесок у національно-визвольний рух українського народу за незалежність, значення його політичної спадщини та ролі в національному і духовному відродженні Української держави.

    Запрошуємо переглянути та взяти книги, які допоможуть більш детально розповісти про Національного Героя України - Степана Бандери.


Немає коментарів:

Дописати коментар