четвер, 13 квітня 2023 р.

Дзвонять дзвони Великодні

      "Христос Воскрес! Воістину Воскрес!» — чуємо ми звідусіль у ці прекрасні весняні дні вже більше 2000 років. Великдень — одне з найсвітліших та найбільших християнських свят, яке з нетерпінням всі ми чекаємо з великими надіями та сподіваннями, що нарешті настане мир і спокій на нашій рідній землі.

Напередодні свят   працівники бібліотеки  підготували відвідувачам Великодню  книжкову  виставку - інсталяцію «Дзвонять дзвони Великодні».

      Так як Великдень найяскравіша ознака всього живого і оновленого, то головними символами цього свята вважають Життя( паски і розфарбовані яйця).

На виставці представлені також видання про народні традиції відзначення Великодня. Що потрібно покласти у святковий кошик, смачні рецепти пасок, великоднього печива та красиві декорації для своєї оселі .

        Це дійсно Великий день, який прославляє Воскресіння Ісуса Христа. Він знаменує собою любов до життя, перемогу над смертю і надію на вічне існування.

         Тож вітаємо всіх своїх друзів, читачів та колег з Великодніми святами . Посміхніться один одному і залиште у себе в душі тільки добрі почуття. Зичимо всім миру, любові, достатку, радісних мирних свят і смачної паски!


Немає коментарів:

Дописати коментар