пʼятниця, 20 серпня 2021 р.

Всім серцем любіть Україну свою...

          


     24 серпня український народ відзначає найголовніше державне свято – День незалежності України. Саме 24 серпня 1991 року Україну було проголошено незалежною, демократичною державою, і над будинком Верховної Ради піднявся синьо-жовтий прапор.

       З цієї нагоди Ясенська сільська бібліотека організувала для своїх користувачів книжково- ілюстративну виставку - інсталяцію «Всім серцем любіть Україну свою…».

                                                    

     Ознайомлення з літературою книжкової виставки допоможе Вам дізнатися більше про Україну, її народ та його героїчний шлях до здобуття самостійності, познайомитися з ключовими подіями нашої історії та легендарними особистостями нашого минулого.  Також на виставці представлена література про видатних українців, які стали гордістю України.

        Шановні користувачі ! У нашої держави ювілей. Тож  бажаючих ознайомитися з виставкою запрошуємо до нашої бібліотеки, прийдіть і  перегорніть сторінки книг, розміщених на виставці. Нехай  серце Ваше сповниться гордістю за нашу матір – Україну, за наш талановитий і мудрий народ. 


Немає коментарів:

Дописати коментар