вівторок, 1 червня 2021 р.

Веселковий світ дитинства

 

       Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

    У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

    Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

    У бібліотеці  влаштовано  виставку "Веселковий світ дитинства"  та проведено огляд книг представлених на виставці. Також на закінчення  проведено гру- вікторину «Відгадай казкового героя»



    Завідувачка  клубом З. Смик  провела розважально -  ігрову програму
" Ми майбутнє твоє, Україно!"


      Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні!    Дуже хочеться, щоб діти нашого часу могли з посмішкою через кілька років згадувати роки, коли вони були маленькими, коли вони росли і входили в доросле життя.


Немає коментарів:

Дописати коментар