середа, 24 березня 2021 р.

Книжкові скарби дітям

   


        Щороку в березні під час весняних канікул у бібліотеках України проходить Всеукраїнський тиждень дитячого та юнацького  читання.  Цей захід було створено з метою заохочення  дітей  та молоді до читання та книг, в час коли інтенсивний та швидкий розвиток інформаційних технологій, комп’ютеризації, Інтернету набувають все більшої популярності. Та ніщо не може замінити спілкування людини зі справжньою книгою. 

       Цього року   Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги проходить під гаслом   "Книжки читай - успіху досягай."   23 березня   з нагоди Всеукраїнського тижня дитячого читання стартувала  Всеукраїнська акція «Книга єднає країну!».

      До Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги  в бібліотеці влаштовано книжково-ілюстративну виставку  " Книжкові скарби дітям." 

                                                  

      Книга крокує поряд з людиною все життя. Від умілого  спілкування з книгою, від ставлення особистості до книги, до читання  залежить формування навичок успішної адаптації в сучасному інформаційному суспільстві,  будується подальше життя людини. 

     Юних користувачів запрошуємо до бібліотеки  для перегляду  книжкових скарбів. 


Немає коментарів:

Дописати коментар