четвер, 27 липня 2017 р.

Мандруй у літо разом з книгою

        Літо - найулюбленіша пора усіх дітей. Чимало мріють про відпочинок коло моря, дехто вирушить у захоплюючі подорожі, до давно омріяних міст і місць.  Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книжки? Звичайно ж ні! У книг канікул не буває. Тож наша бібліотека радо зустрічає юних читачів, котрі завітали зі своїми друзями, які приїхали у гості до своїх бабусь та дідусів.
           Із цією метою бібліотекою було організовано літні  читання . Для учнів молодшого шкільного віку в бібліотеці організована книжкова виставка " Мандруй у літо разом з книгою", на якій представлені цікаві, пізнавальні книги, а також проведено конкурс на кращого знавця загадок " Треба книги нам  читать,  щоб загадки відгадать" та вікторину " Про книгу знаєте багато, тож позмагайтеся завзято".

     Тож запрошуємо всіх до бібліотеки корисно провести час, поспілкуватися, повеселитися. До послуг наших користувачів нові книжкові новинки, цікаві виставки, огляди періодичних видань, відеоперегляди, а для  малят, особливе - мульткінозал та веселі ігри.

Немає коментарів:

Дописати коментар