пʼятниця, 6 березня 2020 р.

Світлана Талан - золотий письменник сучасності

     Сучасну українську літературу неможливо уявити без книг Світлани Талан.
Світлана Талан ... Одне тільки ім`я - і відчувається справжній талант сильної духом жінки, з світлою душею та проникливим художнім словом, яке закарбовується в пам`яті та не залишає байдужим. Вона є неодноразовою фіналісткою всеукраїнського конкурсу" Коронація слова". Взявши до рук будь-який роман Світлани Талан, отримуємо унікальну можливість зазирнути в чуже життя і не повторити помилок у власному.
      До відзначення ювілею Світлани Талан, яке вона відзначатиме 7 березня, працівники бібліотеки організували виставку-відкриття "Світлана Талан -золотий письменник сучасності".
       Світлана Олегівна пише  романи у жанрі" реальні історії ", які їй підказує саме життя. Усі твори на гостро-актуальну тематику, незмінним залишається одне - головна героїня її книжок- жінка-українка, сильна духом, зворушлива, ніжна , яка іноді помиляється, але її завжди веде за собою любов: до чоловіка, до дітей, до рідної землі.
       Словом читайте, відкривайте та осмислюйте кожну грань творчого доробку талановитої письменниці , котра сіє в серцях читачів добро і світло.
       Усіх, кому цікава сучасна українська книга, чекаємо у нашій  бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар