середу, 20 листопада 2019 р.

Афганістан болить в моїй душі...

     Шановні користувачі!
     Нещодавно до нашої бібліотеки надійшла книга "Війна в країні обпалених гір і пісків:Афган у спогадах ветеранів-афганців Рожнятівщини. Книга видана до 30-річчя виведення військ з Афганістану.


      По цій книзі бібліотека влаштувала виставку однієї книги" Афганістан болить в моїй душі..." В книзі розповідається про долі учасників неоголошеної війни в Афганістані (1979-1989рр.), увіковічнює імена загиблих , засвідчує яскраві спогади , приклади героїзму і мужності воїнів-афганців - членів Рожнятівської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану.
      Ця книга про справжніх захисників Вітчизни,  про справжню дружбу й взаємодопомогу, про спільні зусилля проти ворога, про добрих, щирих людей, про полеглих і про тих хто повернувся з далекої неприязної країни додому. В книзі подаються спогади ветеранів-афганців Рожнятівщини,  вона також ілюстрована фотографіями з домашніх архівів героїв книги .
      Тож запрошуємо користувачів до нашої бібліотеки ознайомитись з  книгою ,і щиро надіємось,  що ця книга знайде гарячий відгук у душах читачів.


Немає коментарів:

Дописати коментар