вівторок, 15 травня 2018 р.

Ми матір називаємо святою

       Щорічно другої неділі травня в Україні відзначається свято День матері. Він приходить до нас  в період розквіту і буяння природи в триєдиному образі: Матері - Богородиці, яку українці вважають заступницею, Матері - Вітчизни  і земної Матері, яка дає життя. Головне для нас надбання - це родина, наші діти. Саме родина додає нам сил, наснаги, оптимізму.  Тут ми відчуваємо,  що таке справжнє щастя, любов, затишок. І берегинею всього цього є мудра матір. Кожний з нас у серці несе цей найдорожчий образ до кончини. Любов матері вічна і безмежна.
    В цей день ми дякуємо найдорожчим людям в нашому житті за все, що вони дали нам, освідчуємося їм в любові, даруємо квіти і бажаємо добра,  синього неба і здоров'я на многії літа.
     Відзначаючи День матері бібліотека спільно з клубом провели літературно-музичну композицію "Ми матір називаємо святою". Ведучі свята Зіна Смик та Богданна Смик  висловлювали слова любові, вдячності та поваги до свіх матерів, які прийшли відсвяткувати День матері до сільського клубу.  А солісти Іванна Юрів, Діана Гнатів та Оксана Годованець привітали матерів зі святом  своїми музичними вітаннями . У їх виконанні прозвучали пісні  "Мамо, мамочко моя", " Пісня про рушник, " Червона калина" та ін. 
     Діана Пліш прочитала власні вірші  присвячені матерям. 
     Працівники бібліотеки до проведення свята оформили тематичну викладку літератури  "Ми матір називаємо святою".
       Але який би ми не сплітали пишний букет зі слів подяки  матерям, ми завжди залишимось в боргу перед їх великою любов'ю, терпінням, мудрістю, добром.

Немає коментарів:

Дописати коментар