пʼятницю, 21 квітня 2017 р.

Найкращий читач України - 2017

        Найкращий  читач України - це конкурс, де зустрічаються найактивніші читачі 6-7-х класів та їх улюблені герої. Це свято книги і тих, хто любить це нетлінне  і вічне творіння людства. Книга справжній маг. Читаючи, ми уявляємо себе чарівниками, здатними розуміти мову речей, рослин і тварин. Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам! Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читачів!
         21  квітня 2017 року в залі Рожнятівської районної бібліотеки  було проведено  ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання  "Найкращий читач -2017".  
         Нашу бібліотеку представляла учениця 6 -А класу  Шолопак Віталіна, яка зайняла ІІ місце серед учасників конкурсу  учнів 6 класів. Вона презентувала книгу Антона Сіяніки   "Микита Кожум'яка". Головний герой книги  - маленький хлопчик Микита , син славетного богатиря  Кирила Кожум'яки - героя українських казок та билин. Йому дуже хотілося бути таким самим дужим та відважним, як і батько.
      Усі учасники  були нагороджені грамотами та цінними книгами.
           Тож нехай книги входять у кожен дім.  Шануйте і бережіть їх. І тоді весь розум, мудрість і людська доброта перейдуть до вас через книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар