вівторок, 10 травня 2016 р.

Збережемо пам'ять про подвиг

      9 травня - святий день - День Перемоги! І яка б річниця визволення нашої країни від нацистських загарбників не наступала, думка про те, що саме травневої ночі змовкли останні постріли гармат,  настала тиша, прийшов довгожданий, вистражданий, оплачений дорогою ціною мир, бентежить душу.
     В читальному залі бібліотеки з учнями 5 класу  було проведено годину пам'яті "Збережемо пам'ять про подвиг".  Під час заходу школярі познайомилися зі сторінками історії періоду Другої світової війни  та про роки окупації в Україні, дізналися про героїчні подвиги наших дідів та прадідів. Бібліотекар Богданна Смик донесла до дітей, що немає такого міста чи села, де  у жорстокій боротьбі не проливалася кров воїнів, де б не проявилась їхня могутність і відвага, адже кожен знав: він захисник.
      Ведуча розповіла про героїв -земляків, які героїчно боролися за визволення нашого рідного краю, про їхні подвиги, про ту жорстоку і бездушну війну, що забрала мільйони життів, принесла лихо і горе на нашу українську землю.
        Учасники заходу віддали дань пам'яті тим, хто загинув на фронтах Другої світової війни, принесли слова вдячності живим.

Немає коментарів:

Дописати коментар